Wedstrijdverslag

Danjuma wéér de grote man bij Villarreal: Nederlander maakt alle goals tegen Betis

Danjuma wéér de grote man bij Villarreal: Nederlander maakt alle goals tegen Betis

03-10-2021 20:37

Arnaut Danjuma is de grote man bij Villarreal. De Nederlandse buitenspeler was goed voor alle goals in het duel met Real Betis.

Woensdag liet Danjuma zichzelf al zien in de Champions League-ontmoeting met Manchester United. De linksbuiten was gaf een assist en speelde sterk. In het thuisduel met Real Betis liet Danjuma zijn meerwaarde dus weer zien bij Villarreal. In de blessuretijd van de eerste helft produceerde hij de openingstreffer voor de thuisploeg.

Na rust wist Danjuma het doel opnieuw te treffen. Invaller Moisés Gómez stuurde de enkelvoudig Oranje-international de diepte in. Daarna dribbelde Danjuma om keeper Gerónimo Rulli heen om de 2-0 tegen de touwen te kunnen schieten.

Daardoor won Villarreal met 2-0 van Betis. De club uit Oost-Spanje klimt naar de elfde positie op de La Liga-ranglijst. Na de interlandperiode staat er een thuiswedstrijd tegen Osasuna op het programma voor Danjuma en co..

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!