Nieuws

Van der Meyde: 'Ben in de jacuzzi gaan zitten met mijn vrouw na de eerste helft'

Van der Meyde: 'Ben in de jacuzzi gaan zitten met mijn vrouw na de eerste helft'

10-05-2022 23:53

Andy van der Meyde verwacht dat Ajax woensdagavond de titel zal veiligstellen. Na het puntenverlies in Alkmaar had de voormalig Ajacieden geen vertrouwen meer in een goede afloop, maar de late gelijkmaker van Dessers tegen PSV veranderde de zaken.

Van der Meyde zag Feyenoord zondagavond met 2-2 gelijkspelen tegen PSV. De geboren Arnhemmer wil de felicitaties alvast in ontvangst nemen. "Ik denk dat het woensdag klaar is", zegt Van der Meyde bij Voetbaltijd. "We hebben geluk gehad met Feyenoord. Ik keek naar Ajax en werd helemaal gek omdat we 2-1 achterkwamen. Ik heb alles verrotgescholden. Gelukkig werd het nog 2-2, dus was ik iets blijer."

"Toen ik Feyenoord keek, dacht ik: wat is er aan de hand? Het zat er gewoon niet in", vervolgt Van der Meyde. "Ik dacht dat ze misschien wilden dat PSV zou winnen. Na de eerste helft ben ik in de jacuzzi gaan zitten met mijn vrouw en heb ik niet meer gekeken. Ik ging er vanuit dat PSV zou winnen en Ajax heeft het altijd moeilijk in Arnhem, dus dat was nog niet gespeeld."

Van der Meyde dacht dat Ajax het kampioenschap verspeeld had. "Tot ik ineens op mijn telefoon zag. Wat een ontknoping, 2-2 via Dessers in de 96e minuut. Ik werd helemaal gek, omdat ik Ajacied ben, en dacht dat ze het niet meer zouden redden. Ik heb Dessers een berichtje gestuurd, maar nog geen reactie", besluit Van der Meyde lachend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!