Nieuws

Mogelijke clash zorgt voor onrust in huize Steijn: 'Grappig dat je erover begint'

Mogelijke clash zorgt voor onrust in huize Steijn: 'Grappig dat je erover begint'

10-05-2022 21:52

Sem Steijn scoorde dinsdagavond voor ADO Den Haag tegen NAC Breda en dat was wegens verschillende aspecten een bijzondere goal. Ten eerste omdat  de Hagenaar om promotie strijdt met ADO en tweede omdat vader Maurice op een grimmige manier noodgedwongen vertrok bij NAC dit seizoen.

Steijn scoorde de 0-1 en vierde dit door uitdagend te juichen voor de NAC-fans. De aanvaller wees naar de naam op zijn rug. "Ik vond het heerlijk om hier een goal te maken. Ja, de rekening is vereffend. Dat voelt heel goed, dit vinden wij thuis heel lekker. Mijn moeder zei al: ik ben trots op je, goed gedaan", aldus Steijn tegenover Omroep West.

Mocht ADO tot de eindfase van de play-offs geraken, dan treft Steijn mogelijk het Sparta Rotterdam van zijn vader in de finale. "Grappig dat je daarover begint, want mijn moeder vindt dit scenario heel erg. Die zei dat ik een verkeerd stukje kip krijg, mocht dat gebeuren. Dit vindt ze niets."

"Iedereen heeft alles gegeven. Ik kwam net de kleedkamer in en iedereen was op, maar zaterdag moeten we alweer aan de bak. Of we het kunnen volhouden? Daar gaan we wel voor. Goed herstellen en vol voor zaterdag. Hopen dat het volzit", aldus Steijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!