Nieuws

Slot en Feyenoord balen ontzettend van UEFA: 'Direct om opheldering gevraagd'

Slot en Feyenoord balen ontzettend van UEFA: 'Direct om opheldering gevraagd'

10-05-2022 19:47

Arne Slot laakt de UEFA om het feit dat de Conference League-finale in een relatief klein stadion wordt afgewerkt. De vraag naar kaarten is een stuk groter dan het aanbod.

Feyenoord treft AS Roma in de finale van de Conference League en deze wordt gespeeld in het Air Albania Stadion in Tirana. Er is plaats voor maar 22.500 fans. Zowel Feyenoord als AS Roma krijgen maar drieduizend kaarten. Feyenoord zou veel meer fans kunnen en willen verwelkomen. "Misschien heeft de UEFA toch een verkeerde inschatting gemaakt", stelt Slot, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

"Ze zullen er zijn achter gekomen dat er ook in de eindfase van de Conference League gewoon grote clubs zitten met een forse achterban", aldus de tacticus. De UEFA deed dinsdag twee uur eerder dan aangekondigd ook een aantal kaarten in de verkoop. Veel supporters van Feyenoord liepen daardoor hun kans op een ticket mis.

Feyenoord wist niets van de vervroegde verkoop. 'De clubleiding heeft de UEFA direct om opheldering gevraagd en daarbij aangegeven dat dit onacceptabel is.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!