Interview

Obispo steekt hand in eigen boezem na PSV-nederlaag: 'Dat mag niet gebeuren'

Obispo steekt hand in eigen boezem na PSV-nederlaag: 'Dat mag niet gebeuren'

22-10-2021 07:23

Armando Obispo is schuldbewust na de wedstrijd tegen AS Monaco. De PSV-verdediger greep niet goed in rond de negentiende minuut, waardoor Myron Boadu tot scoren kon komen.

Tegen Monaco kreeg Obispo de kans in de PSV-basis, mede door de schorsing van Ibrahim Sangaré. De 22-jarige verdediger greep een aantal keer goed in tegen Boadu, maar zat ook een keer mis. Dat werd direct fataal. "Bij die goal (de 0-1, red.) maak ik een verkeerde inschatting", begint Obispo voor de camera van ESPN. "Ik schatte de stuit van de bal verkeerd in, dat mag niet gebeuren."

Daarna kwam PSV weer op gelijke hoogte, waarna het in de laatste minuut de winnende treffer incasseerde. "Ja, dit doet veel pijn", stelt Obispo. "We konden vandaag een goede stap zetten in de groep. We waren zelf aan het aanzetten om de tweede treffer te maken, dus dit is wel teleurstellend."

Nu moet de blik al richting het uitduel bij Ajax van komende zondag. PSV heeft slechts een aantal dagen om zich daarop voor te bereiden. "Ja, het is een korte voorbereiding", ziet Obispo. "We hebben het wel een keer eerder gehad, met Feyenoord. Het is niet anders."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!