Nieuws

PSV'ers in de lappenmand: seizoen Ramalho voorbij, Veerman mist mogelijk NEC-thuis

PSV'ers in de lappenmand: seizoen Ramalho voorbij, Veerman mist mogelijk NEC-thuis

10-05-2022 14:43 Laatste update: 14:44
2

PSV moet het in de laatste Eredivisieduels zonder André Ramalho stellen. De Braziliaan is niet op tijd fit voo de laatste twee wedstrijden van het seizoen. Achter de naam van Joey Veerman staat nog een vraagteken: de Volendammer kwam niet ongeschonden uit het duel met Feyenoord en moet de wedstrijd tegen NEC Nijmegen wellicht aan zich voorbij laten gaan. 

PSV en Feyenoord speelden zondag op de valreep gelijk, waardoor de Eindhovenaren weinig hebben om voor te spelen. De tweede plaats kan PSV niet meer ontgaan en Ajax geniet een voorsprong van vier punten met nog twee wedstrijden voor de boeg. De laatste competitieronden volgen elkaar in hoog tempo op: de 33ste speelronde vindt aanstaande woensdag plaats en vier dagen later volgt de laatste speelronde. 

Ramalho raakte december van vorig jaar geblesseerd aan de enkel en ondervindt daar nog altijd last van. De Eindhovenaren spelen woensdag het thuisduel met NEC en reizen zondag af naar PEC Zwolle. Ajax treft thuis sc Heerenveen en sluit het seizoen af op bezoek bij Vitesse. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!