Nieuws

'St. Juste tekent bij Sporting Portugal ondanks interesse Bayern München'

'St. Juste tekent bij Sporting Portugal ondanks interesse Bayern München'

10-05-2022 14:28 Laatste update: 14:30
3

Jeremiah St. Juste staat op het punt een vierjarig contract te tekenen bij Sporting Portugal. De 25-jarige verdediger ondergaat dinsdag een medische keuring en zal bij goed gevolg voor ruim tien miljoen euro de overstap maken. Onder meer Bayern München was geïnteresseerd in de Nederlander, maar de toekomst van St. Juste ligt in Portugal. 

Dat weet De Telegraaf te melden. Momenteel is St. Juste actief bij FSV Mainz 05, maar door een aanhoudende schouderblessure speelde de Nederlander slechts acht wedstrijden voor de Duitse club. Inmiddels is die blessure verholpen en heeft Sporting Portugal de snelle speler binnengehengeld. Transferexpert Fabrizio Romano meldde maandag al dat St. Juste in Portugal was geland om de medische keuring te ondergaan.

Bayern München had echter zomaar met de verdediger er vandoor kunnen gaan. De Telegraaf meldt dat Bayern de afgelopen dagen interesse toonde in de Nederlander, maar niet doorpakte. St. Juste besloot niet te wachten en ziet in Sporting Portugal een goede volgende stap in zijn carrière. De verdediger kan bij de Portugese club op Champions League-voetbal rekenen en kan een dragende speler worden, iets wat bij Der Rekordmeister minder vanzelfsprekend is. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!