Nieuws

Aderlating voor Utrecht: De Keijzer dit seizoen niet meer in actie na blessure

Aderlating voor Utrecht: De Keijzer dit seizoen niet meer in actie na blessure

10-05-2022 14:06
2

Fabian de Keijzer zal dit seizoen niet meer in actie komen voor FC Utrecht. De doelman raakte zaterdag geblesseerd aan zijn bovenbeen in het duel met PEC Zwolle en strompelde het veld af. De Keijzer legt de focus nu volledig op de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. 

FC Utrecht meldt dat op de clubwebsite. Dat het wegvallen van De Keijzer een aderlating is voor Utrecht, moge duidelijk zijn. De pas 22-jarige doelman maakte een sterke indruk en verdrong Maarten Paes onder de lat bij de Domstedelingen. Eric Oelschlagel zal voor de laatste wedstrijden van het seizoen onder de lat staan. FC Utrecht staat woensdag tegenover AZ in Stadion Galgenwaard. 

De Keijzer wist meteen dat het seizoen erop zat. "Bij het trappen van een bal voelde ik direct dat er iets niet goed zat", laat de doelman weten op de clubwebsite. "k vind het heel vervelend dat ik de ploeg nu niet kan helpen in de beslissende fase van het seizoen, maar kan niets anders doen dan mij nu volledig focussen op mijn herstel, zodat ik er in de eindfase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer bij kan zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!