Interview

Bazoer moet lachen na overwinning: 'Ik denk dat Kane en Son er dan wel bij zijn'

Bazoer moet lachen na overwinning: 'Ik denk dat Kane en Son er dan wel bij zijn'

22-10-2021 07:08

Riechedly Bazoer denkt dat Harry Kane en Heung-Min Son wel aanwezig zijn als Vitesse op bezoek gaat bij Tottenham Hotpsur. De 25-jarige Oranje-international heeft nu al zin in dat duel.

Donderdagavond boekte Vitesse een verrassende 1-0 overwinning op Tottenham. De Engelsen lieten al hun sterren thuis voor de wedstrijd in Arnhem, maar dat maakt de winst niet minder mooi voor Bazoer. "Voor deze wedstrijden leef je als profvoetballer, om je te kunnen meten met de top", vertelt tegenover ESPN. "Harry Kane en Heung-Min Son waren er niet bij, maar ik denk dat we ons goed hebben laten zien aan Europa."

Bazoer denkt dat het duo van The Spurs wel aanwezig is als Vitesse in Londen speelt. "Over twee weken verwacht ik wel dat Kane en Son van de partij zijn", stelt hij met een lach op het gezicht. "Het wordt een leuke wedstrijd daar in Londen. Ik kijk ernaar uit."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!