Nieuws

'Feyenoord en Twente strijden om middenvelder van Portugese promovendus'

'Feyenoord en Twente strijden om middenvelder van Portugese promovendus'

10-05-2022 13:53

Feyenoord en FC Twente volgen aandachtig de ontwikkeling van Loreintz Rosier. De middenvelder is een sterkhouder bij het Portugese Estoril Praia, dat vorig seizoen promotie naar het hoogste niveau in Portugal afdwong. 

Dat weet het Portugese A Bola te melden. Vanwege zijn leeftijd en het lage prijskaartje is de Fransman gewild en is de interesse uit Nederland al concreet. Rosier zou 800.000 euro moeten kosten. De middenvelder speelde dit seizoen 36 wedstrijden en scoorde drie keer. Estoril doet het als promovendus uitstekend en staat achtste in de Primeira Liga. André Franco staat ook op de radar bij enkele grote clubs, maar zowel Feyenoord als Twente hebben nu ingezet op de verdedigende middenvelder.

"Het seizoen van Estoril op het hoogste niveau heeft één van zijn belangrijkste sterke punten op het middenveld onthuld", schrijft de krant. De Fransman speelde tot 2018 in de jeugd in Frankrijk en kwam toen terecht bij het tweede elftal van Vitória Guimarães. In 2020 verkaste de middenvelder naar Estoril, waar hij tot 2023 vastligt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!