Nieuws

Van Drongelen terug op de velden na ongeval: 'Hij traint mee voor de afleiding'

Van Drongelen terug op de velden na ongeval: 'Hij traint mee voor de afleiding'

10-05-2022 13:36 Laatste update: 13:37

Rick van Drongelen gaat weer meetrainen bij KV Mechelen om zijn oude leven op te pakken. De Nederlander raakte vorige week betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarbij iemand om het leven kwam. 

Van Drongelen kwam in botsing met een tegenligger en brak twee vingers, maar aan de kant van de voetballer viel de schade verder mee. De tegenligger, een achttienjarige jongen, overleed echter, wat bij de verdediger nog steeds hard aankomt. Naar verluidt kwam de tegenligger op de verkeerde weghelft terecht en ontstond zo het ongeluk. De voormalig verdediger van Sparta heeft moeite om over het incident te praten en gaat nu meetrainen om zijn gedachten elders te krijgen. 

Dat weet Het Nieuwsblad te melden. Van Drongelen trekt deze week weer de voetbalschoenen en begint aan zijn verwerkingsproces. Of Van Drongelen dit seizoen nog in actie zal komen, is nog niet bekend. De 23-jarige verdediger verliet Union Berlin in 2021 om aan de slag te gaan in de Jupiler Pro League. De Nederlander ligt tot 2025 vast bij Mechelen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!