Nieuws

'Barcelona wil aanvaller aantrekken en richt pijlen op Liverpool-ster'

'Barcelona wil aanvaller aantrekken en richt pijlen op Liverpool-ster'

10-05-2022 09:17
2

FC Barcelona onderzoekt de opties om Sadio Mané over te nemen van Liverpool FC. De dertigjarige Senegalees loopt in 2023 uit zijn contract en is daardoor een financieel haalbare aanvaller voor de Blaugranas

Dat weet Mundo Deportivo te melden. De Catalaanse club kan geen astronomische bedragen uitgeven aan een kwaliteitsaanvaller, maar vanwege het aflopende contract van Mané is de Senegalees een interessante optie voor de nummer twee van de Primera División. Het Spaanse medium noemt de status van Mané 'binnen handbereik' voor Barcelona. 

De Catalanen zagen deze week de hoop voor Erling Braut Haaland verdwijnen, aangezien de Noorse spits naar alle waarschijnlijkheid bij Manchester City zal aansluiten. Het feit dat Barcelona volgend seizoen weer in de Champions League speelt, zou zwaar kunnen wegen voor Sané. Mohamed Salah wordt ook gevolgd door de Spaanse club, maar zijn salariseisen zouden te exorbitant zijn voor Barça. Salah is nog altijd in gesprek met Liverpool over een nieuwe verbintenis. Barcelona flirtte ook met Robert Lewandowski, maar Bayern München wil koste wat het kost de Pool in Beieren houden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!