Nieuws

Gözübüyük bleef uur lang in zijn kleedkamer en weigerde met PSV te spreken

Gözübüyük bleef uur lang in zijn kleedkamer en weigerde met PSV te spreken

09-05-2022 23:19 Laatste update: 23:21

PSV baalt van de cruciale beslissing die genomen werd door de arbitrage in de wedstrijd tegen Feyenoord. John de Jong liet zich al eerder uit en nu komt het Eindhovens Dagblad met een uitgebreidere reactie van de Eindhovenaren.

De KNVB heeft maandagmiddag in een statement naar buiten gebracht dat Feyenoord geen penalty had mogen krijgen, maar daar koopt PSV nu niets meer voor. De Jong had respect voor de reactie van de KNVB, maar had graag na de wedstrijd met Gözübüyük gesproken. 'Zondagavond had De Jong al geprobeerd om met de arbiter in contact te komen en bleef hij lang wachten bij het scheidsrechtershokje in de Kuip, maar Gözübüyük bleef meer dan een uur in zijn kleedkamer en weigerde met de voetbalbaas van PSV te spreken', schrijft het ED.

'Binnen PSV leeft een diepgewortelde frustratie over de manier waarop dit seizoen vanuit de KNVB een aantal dingen is aangepakt', vervolgt het ED. 'De planning van de toppers en enkele arbitrale beslissingen zijn de Eindhovenaren bijvoorbeeld in het verkeerde keelgat geschoten. PSV speelde in de Europa League-groepsfase en moest daardoor topduels kort op een paar toppers afwerken. De club vindt dat die toppers in de Eredivisie op andere momenten gespeeld kunnen worden.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!