Nieuws

Peter Pannekoek: 'Als iedereen op tijd is, kunnen we Feyenoord ECL zien winnen'

Peter Pannekoek: 'Als iedereen op tijd is, kunnen we Feyenoord ECL zien winnen'

09-05-2022 15:33

Peter Pannekoek heeft aangekondigd zijn voorstelling 'DNA' in Rotterdam op 25 mei te vervroegen in verband met de Conference League-finale die Feyenoord op dezelfde speelt tegen AS Roma. De caberetier hoopt op deze wijze supporters van de Stadionclub tegemoet te komen.

Aanvankelijk stond zijn show gepland om 20.30 uur, maar die is nu naar 19.00 uur verplaatst, zodat fans op tijd thuis zijn om de finale tussen Feyenoord en de Italiaanse ploeg te kunnen kijken. 'Om conflicten binnen het gezin te voorkomen ('We gaan naar Peter toe!' 'Ben je gek? We kiezen voor Dessers!) heb ik besloten om mijn voorstelling te vervroegen', schrijft Pannekoek op Twitter.

Hij voegt eraan toe dat 'als iedereen op tijd binnen is, we op tijd klaar zijn om Feyenoord de Conference League te zien winnen'. Toch verwacht Pannekoek dat zijn keuze hem ook op boze blikken komt te staan. 'Nu zullen er ook voetbalhaters zijn die balen van de tijdswijziging, maar ik heb gekeken hoe we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.'

Gekscherend voegt hij eraan toe dat hij eerst nog contact heeft gezocht met de UEFA om de wedstrijd te laten vervroegen, 'maar de UEFA is maffia', schrijft hij. Feyenoord neemt het op 25 mei om 21.00 uur op in Tirana tegen AS Roma. Beide ploegen maken samen uit wie zich tot allereerste winnaar van het gloednieuwe toernooi kroont.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!