Nieuws

NAC houdt vast aan schorsing na omstreden uitspraken: 'Hij zorgt voor afleiding'

NAC houdt vast aan schorsing na omstreden uitspraken: 'Hij zorgt voor afleiding'

09-05-2022 14:31

Jeredy Hilterman komt dit seizoen niet meer in actie bij NAC Breda. De club houdt daarmee vast aan de schorsing die de spits werd opgelegd naar aanleiding van gedane uitspraken.

Toen FC Emmen zich onlangs verzekerde van promotie naar de Eredivisie was Hilterman aanwezig in Drenthe. Hij gaf in een toespraak onder meer aan dat zijn overstap naar de Parel van het Zuiden een 'grote fout' was geweest.

NAC ging vervolgens direct over tot actie en schorste de aanvaller voor onbepaalde tijd. NAC neemt het morgen om 18.45 uur op in eigen huis tegen ADO Den Haag in de strijd om promotie naar de Eredivisie.

Reactie De Graaf
"Ik heb vanmorgen nog gesproken met Jeredy", vertelt trainer Edwin de Graaf op de persconferentie. "Hij ziet in dat het niet slim is geweest. Maar ik heb aangegeven dat ik met de huidige groep wil focussen op het behalen van ons doel. Ik ben bang dat als hij terugkeert in de groep het voor te veel afleiding gaat zorgen. Na de play-offs gaan we kijken hoe de situatie dan is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!