Nieuws

'Teleurgesteld' Feyenoord: 'Deze finale had een groter podium verdiend'

'Teleurgesteld' Feyenoord: 'Deze finale had een groter podium verdiend'

09-05-2022 14:12

Feyenoord heeft via een statement op de clubsite gereageerd op de ticketverdeling van de aanstaande Conference League-finale tussen de Rotterdammers en AS Roma. De bespeler van De Kuip krijgt slechts drieduizend gratis kaartjes van de UEFA om te verdelen onder zijn fans.

De eindstrijd wordt afgewerkt in Tirana, Albanië. De Arena Kombëtare biedt slechts plaats aan 22.500 bezoekers, waardoor al langere tijd duidelijk was dat er niet al te veel supporters konden afreizen naar het Oost-Europese land. 'Allereerst: Feyenoord is teleurgesteld over het beperkte aantal kaarten dat voor deze historische wedstrijd beschikbaar is voor supporters van beide finalisten', schrijft de club op zijn site.

'Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Europa Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs', vervolgt het persbericht. '400 kaarten zijn voor diamondcardhouders, 1.200 gaan er naar supporters met een goldcard en 175 naar silvercardhouders die door de opgebouwde punten van dit seizoen volgend seizoen een goldcard krijgen. De resterende kaarten kunnen worden geclaimd door silvercardhouders. De club kan betaalde kaarten aanvragen voor onder andere familie van de staf en spelers, partners en sponsoren van de club, leden van de Feyenoord Business Club en overige relaties.'

Op woensdag 25 mei maken AS Roma en Feyenoord uit welke club zich tot eerste winnaar ooit van de Conference League kroont.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!