Nieuws

'Uit contract lopende Sterling kan handtekening bij derde Engelse club zetten'

'Uit contract lopende Sterling kan handtekening bij derde Engelse club zetten'

09-05-2022 09:39

Raheem Sterling kan zijn loopbaan mogelijk elders in de Premier League gaan vervolgen. De Engelsman die het elftal van Manchester City flankeert, heeft na dit seizoen nog maar een eénjarig contract. Arsenal zou de situatie nauwlettend in de gaten houden.

Volgens The Daily Telegraph is Arsenal op zoek naar aanvallende versterkingen, en staat ook de naam van Sterling op het lijstje van Mikel Arteta. De Arsenal-manager werkte in het verleden al samen met de Engelsman in zijn tijd bij City, en zou een tweede samenwerking wel zien zitten. Dat geldt overigens ook voor Gabriel Jesus, die in april al in verband werd gebracht met een mogelijke overstap naar The Gunners

Manchester City zou nog graag een transferbedrag voor Sterling willen vangen. Mocht hij dus niet willen verlengen, ligt een transfer voor de hand. Na dit seizoen zal er meer duidelijkheid komen over de toekomst van de 27-jarige Citizen.

Sterling, die afgelopen weekend nog goed was voor twee doelpunten in de gewonnen wedstrijd van Cty tegen Newcastle, moet dit seizoen vaak genoegen nemen met een plaats op de bank. Ondanks de twaalf keer dat hij op de bank moest plaatsnemen, was hij goed voor twaalf goals. Na Liverpool en City zou Arsenal de derde Engelse topclub worden waar Sterling zijn handtekening kan zetten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!