Nieuws

Stekelenburg: Schreuder gaat volgend jaar niet de trainer van Club Brugge zijn

Stekelenburg: "Schreuder gaat volgend jaar niet de trainer van Club Brugge zijn"

09-05-2022 08:32

Alfred Schreuder zal volgend jaar niet meer werkzaam zijn bij Club Brugge, weet NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg. De trainer vertrekt na een halfjaar alweer uit België, en lijkt vrij baan te hebben richting Ajax.

Bij Studio Voetbal weet Stekelenburg te melden dat hij navraag heeft gedaan naar de situatie van de Brugge-trainer. "We zijn richting onze Belgische bronnen gaan bellen. Het verhaal is dat het bevestigd is dat hij volgend jaar niet de trainer van Club Brugge gaat zijn", vertelt de journalist. "Het is opvallend dat die mededeling vanuit Schreuder richting de club gedaan is. Het betekent min of meer dat de weg vrij is."

"Zolang er geen persbericht op de deurmat valt, is er ruimte voor speculatie, maar het lijkt die kant wel op te gaan", vervolgt Stekelenburg. Hoewel Schreuder pas sinds de winter aan het roer staat bij de koploper van de Jupiler Pro League, lijkt het tijdperk zich vroegtijdig af te sluiten. In april kwam naar buiten dat Ajax in Schreuder de opvolger ziet van de naar Manchester United vertrekkende Erik ten Hag. De Amsterdammers zullen wel over de brug moeten komen om de Nederlandse trainer weg te pikken, anderhalf miljoen euro zou hier genoeg voor moeten zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!