Nieuws

Veerman blikt terug op 'k*tmiddag': Hoe kan hij nou niet zelf gaan kijken

Veerman blikt terug op 'k*tmiddag': "Hoe kan hij nou niet zelf gaan kijken"

08-05-2022 20:37

Het gelijkspel van PSV tegen Feyenoord kende een erg bitter eind voor de eerstgenoemde. Nadat Cody Gakpo en Roger Schmidt zich al negatief uitlieten over de beslissing van Serdar Gözübüyük, steekt ook Joey Veerman zijn mening niet onder stoelen of banken.

Veerman was er bij het kijken van de beelden al na enkele seconden overtuigd van zijn bevindingen in het veld. "Dit is toch schandalig? Serieus, echt schan-da-lig", aldus de Volendammer in gesprek met ESPN. "Hoe kan het nou dat zo'n scheidsrechter niet zelf gaat kijken? Het gaat nu wel echt ergens om, hè. Ik vind het echt ongelooflijk, serieus. Wij worden gewoon weer genaaid."

Het viel Veerman op dat de arbiter niet direct de fluit in de mond nam. "Uiteindelijk kwamen er zes Feyenoord-spelers op hem af, hij zegt: wacht, wacht. En ineens zegt hij: penalty. Ook als je dit ziet: echt schandalig, niet te geloven." De middenvelder kon na die anticlimax ook niet genieten van zijn goede spel en prachtige assist bij de 0-1 van Gakpo. "Dan is het allemaal niet belangrijk, dan is het gewoon een k*tmiddag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!