Nieuws

Dortmund-directeur verwacht aankomende week duidelijkheid te hebben over Haaland

Dortmund-directeur verwacht aankomende week duidelijkheid te hebben over Haaland

08-05-2022 15:24 Laatste update: 15:27

Borussia Dortmund verwacht in de aankomende week meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de toekomst van sterspeler Erling Haaland. Dat vertelt sportief directeur Sebastian Kehl bij SPORT 1.

De geruchten rondom Haaland spelen al maandenlang. De Noorse spits kan rekenen op veel interesse vanuit de Europese top. Manchester City lijkt de voornaamste kandidaat om hem vast te leggen. Haaland heeft in zijn contract een clausule staan, waardoor hij voor 75 miljoen euro kan vertrekken bij Dortmund.

"Ik denk dat we volgende week duidelijkheid zullen hebben. Het zou mij niet verbazen als hij vertrekt", vertelt Kehl over de situatie rondom Haaland. De Noor is nu twee jaar actief op het Signal Iduna Park. Dortmund betaalde in 2020 twintig miljoen euro aan Red Bull Salzburg en lijkt dus een mooie winst te maken op de spits. Haaland wist 61 keer het net te vinden voor Dortmund.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!