Ronaldo lacht tijdens afgang United: 'Moest hij lachen om zijn medespelers?'

08-05-2022 11:53 Laatste update: 12:56
1

De terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is nog geen succesverhaal gebleken. Zaterdag verloor de topclub van weleer met 4-0 (!) bij Brighton & Hove Albion en de Portugese ster werd lachend in beeld gebracht.

United was voor rust al op achterstand gekomen door een vroege treffer van Joël Veltman en co. In de tweede helft viel de ploeg van interim-manager Ralf Rangnick volledig uit elkaar. Binnen elf minuten kreeg United drie doelpunten om de oren. De camera werd bij de 3-0 gericht op Ronaldo, die vol verbazing sarcastisch lachend naar eigen helft wandelde. De Engelse media smullen van de beelden.

'Dit vertelt het hele verhaal van deze wedstrijd', aldus voormalig Man U-spits Dion Dublin die als analist van Sky Sports de wedstrijd bekeek. 'Moest hij lachen om zijn medespelers? Moest hij lachen om de situatie? Hij zal zich hebben afgevraagd: zit ik hier nou bij Manchester United of niet?' Dublins collega Graeme Souness vulde aan: 'Hij zal denken: de vorige keer stond ik hier met Paul Scholes, Roy Keane en Rio Ferdinand. En nu sta ik hier met dit zooitje.'

United plaatst zich door de nederlaag in ieder geval niet voor de Champions League. The Red Devils heeft nog maar een wedstrijd te spelen en staat vijf punten achter op nummer vier Arsenal.

Moet Erik ten Hag wel blij zijn met zo'n speler in de selectie? Laat het weten in de reacties