Nieuws

AZ profiteert van promotie Schalke: 'Ik ben officieel speler van deze club nu'

AZ profiteert van promotie Schalke: 'Ik ben officieel speler van deze club nu'

08-05-2022 10:43 Laatste update: 10:44

Thomas Ouwejan is met Schalke 04 gepromoveerd naar de Bundesliga en zal daardoor geld opleveren voor AZ. De verdediger werd gehuurd van de Alkmaarders, maar door de promotie is de verplichte koopoptie van twee miljoen euro gelicht.

Schalke keert na één jaar afwezigheid terug in de Bundesliga. "Dus ik ben officieel speler van deze club nu", vertelt Ouwejan aan De Telegraaf. "We gaan er de komende weken verder over in gesprek, maar in principe ligt dit vast en ik ga ervan uit dat ik hier blijf. Ik ga het niet te hard zeggen met mijn vriendin naast me, maar ik ben echt verliefd geworden op deze club."

"Schalke is gewoon fantastisch", vervolgt de linksback. "Ik heb het enorm naar mijn zin hier." De promotie zal groots gevierd worden in Gelsenkirchen. "We gaan lekker bier drinken met z'n allen. Dan zien we het wel", besluit Ouwejan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!