Nieuws

Guardiola snapt Champions League-debacle niet: 'Misschien ben ik niet goed genoeg'

Guardiola snapt Champions League-debacle niet: 'Misschien ben ik niet goed genoeg'

7 May - 16:39
0

Pep Guardiola weet niet waar het bij Manchester City aan ligt in de Champions LeagueThe Citizens staan met Liverpool FC op eenzame hoogte in de Premier League, maar schieten ieder seizoen tekort in het miljardenbal. 

City leek woensdag lange tijd op weg naar de finale: een paar minuten voor tijd moest Real Madrid twee doelpunten maken om verlenging af te dwingen, terwijl City grote kansen liet liggen om de genadeklap uit te delen. Het lukte Madrid tóch langszij te komen en City na een verlenging naar huis te sturen. Guardiola weet nog steeds niet waar het ieder seizoen misgaat The Citizens.

"Het is een vraag die ik niet kan beantwoorden. Voetbal is ongelooflijk onvoorspelbaar", zegt Guardiola op het persmoment. "Deze club heeft waanzinnig veel geïnvesteerd, maar niet alleen om de Champions League te winnen. We willen op alle fronten blijven presteren", zegt de Spaanse manager.

"Misschien ben ik niet goed genoeg om de ploeg daar te helpen, maar voor mij is het al heel bijzonder om de halve finale te bereiken. Ik weet dat de mensen niet waarderen wat onze club doet, maar voor mij is het waanzinnig om na vorig seizoen weer bij de laatste vier te zitten", besluit Guardiola."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie