Nieuws

Senesi afwezig bij Feyenoord tegen Union Berlin: Geertruida vervangt Argentijn

Senesi afwezig bij Feyenoord tegen Union Berlin: Geertruida vervangt Argentijn

21-10-2021 18:04

De opstelling van Feyenoord voor het duel met Union Berlin is bekend. Marcos Senesi is vandaag afwezig centraal achterin, de Argentijn wordt vervangen door Lutsharel Geertruida. Senesi is ziek en zit daarom niet bij de wedstrijdselectie.

In de voorhoede kiest Feyenoord-trainer Arne Slot voor Luis Sinisterra, die zodoende terugkeert in de basis. Naast de Colombiaan completeren Alireza Jahanbakhsh en Bryan Linssen de aanval. Cyriel Dessers en Reiss Nelson beginnen op de bank, evenals Naoufal Bannis.

Het middenveld zal gevormd worden door Jens Toornstra, Guus Til en Orkun Kökcü. Door de afwezigheid van Senesi speelt Geertruida, samen met Gernot Trauner, tegen Union Berlin als voorstopper. Zij worden geflankeerd door Marcus Holmgren Pedersen en Tyrell Malacia.

Feyenoord staat na twee speelrondes bovenaan in Conference League-Poule E en verdedigt dus de koppositie tegen de Duitsers. Slavia Praag en Union Berlin volgen de Rotterdammers op één punt.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Geertruida, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!