Nieuws

Feyenoord onderzoekt mogelijkheden voor open Kuip tijdens finale

Feyenoord onderzoekt mogelijkheden voor open Kuip tijdens finale

07-05-2022 11:09

Feyenoord bekijkt de opties om De Kuip open te stellen voor supporters die de Conference League-finale tegen AS Roma willen zien. De Stadionclub heeft het plan om grote schermen op het veld te plaatsen, al rijst de vraag of dat mag in verband met uitzendrechten en vergunningen.

In Tirana, de hoofdstad van Albanië waar de finale plaatsvindt, is slechts plaats voor negenduizend Feyenoord-supporters. Middels deze weg proberen de Rotterdammers zoveel mogelijk aanhangers samen te krijgen om de ploeg te steunen tegen de Italianen op 25 mei.

Wanneer Feyenoord het voor elkaar krijgt, zal de club communiceren over kaartverkoop en tijden. Vijf jaar geleden stelde Feyenoord De Kuip ook al open terwijl er niet gevoetbald werd. Tijdens de kampioenswedstrijd tegen Excelsior in Kralingen in 2017 bekeken supporters de wedstrijd op een groot scherm. Dat duel ging verloren, waarna de Rotterdammers een week later thuis kampioen werden tegen Heracles Almelo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!