Nieuws

Botman hekelt ludieke actie eigen aanhang: 'Steun ons of blijf gewoon thuis'

Botman hekelt ludieke actie eigen aanhang: 'Steun ons of blijf gewoon thuis'

07-05-2022 10:47

Bij Sven Botman valt de actie van de supporters van Lille OSC tijdens de wedstrijd tegen AS Monaco niet in goede aarde. Een deel van de aanhang van de Franse club is teleurgesteld over de prestaties van Lille en kwam in vakantiekleding naar het stadion. Een sneer naar de spelersgroep, die in de ogen van de fans al niet meer gefocust zijn op de laatste competitieduels.

Er gaan beelden rond van mensen in zomerkleding die met een strandbal overslaan. Anderen hadden een handdoek meegenomen en gingen 'zonnen' in een gangpad van de tribune. Botman haalt uit naar de desbetreffende supporters. "Kom naar de wedstrijd om ons te steunen of blijf gewoon thuis. Iedereen mag zijn mening hebben, maar vanaf het begin van de wedstrijd steunden ze de tegenstanders", reageert hij bij Prime.

Lille grijpt dit seizoen naast Europees voetbal, terwijl de club vorig jaar nog Paris Saint-Germain aftroefde in de strijd om het landskampioenschap. De ploeg van Botman staat op de tiende plaats en kan in theorie nog maximaal zevende worden. Vrijdagavond verloor Lille van Monaco met 1-2. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!