Boadu krijgt steun: 'Voor zijn leeftijd een van beste aanvallers van Europa'

Boadu krijgt steun: 'Voor zijn leeftijd een van beste aanvallers van Europa'

Myron Boadu kan op steun rekenen van AS Monaco-trainer Niko Kovac. De Kroaat stelt dat Boadu meer tijd moet krijgen om zich aan te passen bij zijn nieuwe club.

Afgelopen zomer kocht Monaco de Nederlandse spits voor zeventien miljoen euro van AZ. Bij de Monegasken is Boadu momenteel bankzitter en wacht hij nog op zijn eerste goal. Kovac maakt zich echter geen zorgen. "We hebben hem gehaald vanwege zijn geweldige kwaliteiten, maar hij is nog heel jong", vertelt hij op de persconferentie, waar hij geciteerd wordt door Voetbal International. "Myron werkt hard om zich te verbeteren. Ik ben blij met hem en ik weet dat hij beter kan. Maar we moeten hem de tijd geven."

Tegenover het Eindhovens Dagblad vertelt sportief directeur Paul Mitchell iets soortgelijks. "Ik denk dat Myron voor zijn leeftijd een van de beste aanvallers van Europa is, er was veel interesse voor hem, we moesten hem overtuigen. Hij heeft nu alleen nog wat tijd nodig."

Donderdag keert Boadu voor even terug op de Nederlandse velden. Dan neemt hij het in de Europa League op tegen PSV. De aftrap staat om 21.00 uur op de rol.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie