Nieuws

KNVB-wissel van toppers maakt Ten Hag niets uit: Wij hebben het stuur in handen

KNVB-wissel van toppers maakt Ten Hag niets uit: "Wij hebben het stuur in handen"

06-05-2022 14:16
1

Erik ten Hag denkt niet dat de wedstrijd van Feyenoord donderdag een negatief effect zal hebben voor Ajax. De Rotterdammers spelen zondag de topper in de Eredivisie thuis tegen PSV.

"Het is positief wat betreft Ajax", aldus Ten Hag. De trainer verwacht dat Feyenoord zich zal opladen voor het treffen met PSV. De Rotterdammers spelen bovendien nog voor de derde plek in de Eredivisie. "Ze willen die positieve energie behouden. Ze willen bewijzen dat ze ook in Nederland laten zien dat ze van een topploeg kunnen winnen", aldus Ten Hag.

Het maakt voor de tacticus niet veel verschil dat Ajax in plaats van na nu voor Feyenoord-PSV in actie komt door het besluit van de KNVB. "Het was eerst anders. Dat was beter voor ons omdat je weet waar je aan toe bent. Maar wij hebben het stuur in handen en hebben niks met de anderen te maken."

Ajax speelt zondag om 14.30 uit bij AZ. Feyenoord en PSV treffen elkaar om 16.45 uur in De Kuip. Als Ajax wint van AZ en PSV verliest van Feyenoord kronen de Amsterdammers zich tot kampioen van de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!