Nieuws

Feyenoord laat kleedkamer pico bello achter met boodschap: 'Je m'appele croissant'

Feyenoord laat kleedkamer pico bello achter met boodschap: 'Je m'appele croissant'

06-05-2022 13:22
2

Feyenoord heeft de kleedkamer bij Olympique Marseille na de festiviteiten uitermate netjes achtergelaten. De Rotterdammers krijgen de complimenten op social media, maar hebben wel een opvallend bericht op de flipover achtergelaten voor de Fransen.

Er gaat een foto rond op het internet wat inmiddels door het officiële twitteraccount van Feyenoord is opgepikt. De foto laat zien dat de kleedkamer brandschoon is achtergelaten, maar op de flipover staan een aantal 'hoogstaande' Franse teksten. Au revoir', 'Merci!', 'Je m'appelle croissant' en 'j'habit a Rotterdam 010' valt er te lezen.

Feyenoord deelt de tweet waarin de foto is opgenomen op het eigen twitteraccount en reageert: ‘Team Feyenoord: douze points’, verwijzend naar de Eurovisie Songfestival-puntendeling. Verder voegen de Rotterdammers daar een croissant-emoji aan toe.

De ploeg van Arne Slot bereikte donderdagavond de finale van de Conference League na het gelijke spel bij Marseille. De Rotterdammers wonnen thuis met 3-2 en dus was het gelijke spel voldoende.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!