Nieuws

'Juventus wil toeslaan en aan Bosz' Lyon-verhuurde back binnen hengelen'

'Juventus wil toeslaan en aan Bosz' Lyon-verhuurde back binnen hengelen'

06-05-2022 12:20

Emerson Palmieri komt volgens Fabrizio Romano volgend jaar niet meer in actie voor Olympique Lyon. De Chelsea-huurling is vaste waarde onder Peter Bosz bij Les Gones, maar zijn periode in Frankrijk lijkt tot één jaar beperkt te blijven.

Na afloop van dit seizoen keert de in Brazilië geboren Italiaan terug bij The Blues, waarna hij hoogstwaarschijnlijk alsnog zal vertrekken. De doorgaans goed geïnformeerde journalist weet dat meerdere clubs interesse hebben in zijn diensten. Naar verluidt is Juventus de ploeg die het verst zou willen gaan voor de diensten van de back.

Eén en ander hangt samen met de toekomst van Chelsea. De problematische situatie rondom het eigenaarschap van de Londense club houdt maar aan, waardoor zelfs het voorbestaan van de regerend Champions League-winnaar in gevaar zou zijn. Een langer verblijf voor Palmieri is 'sowieso uitgesloten' volgens Romano. De 27-jarige verdediger speelde tot dusver 34 officiële duels in het shirt van Lyon.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!