Nieuws

Gerrard komt met lofzang richting Van Bronckhorst: 'Het is ook volkomen verdiend'

Gerrard komt met lofzang richting Van Bronckhorst: 'Het is ook volkomen verdiend'

06-05-2022 12:08
2

Steven Gerrard staat momenteel aan het roer bij Aston Villa, maar was in de voorbije seizoenen actief als manager bij Rangers FC. De Engelsman is ontzettend trots op de prestatie van Giovanni van Bronckhorst bij de Schotse topclub.

Dankzij een 3-1 zege op RB Leipzig op Ibrox poetste Rangers de eerdere 1-0 nederlaag op bezoek in Duitsland weg, waardoor de Schotten zich mogen opmaken voor de Europa League-finale. "Wat een avond, wat een wedstrijd, wat een sfeer voor iedereen die met de club verbonden is", reageert Gerrard op een persconferentie op het succes van zijn voormalig broodheer.

"Ik ben echt trots op iedereen die met Rangers verbonden is. Het was een geweldige wedstrijd om naar te kijken. En, luister, het is volkomen verdiend", benadrukt hij. "De reis die ze hebben afgelegd, Gio en de jongens en iedereen die met de club verbonden is, verdient heel veel lof." Op 18 mei staan Eintracht Frankfurt en Van Bronckhorst en consorten tegenover elkaar in Sevilla voor de finale. "Nog één stap te gaan, ik zal ze uiteraard van een afstand steunen en ik wens ze allemaal het allerbeste."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!