Nieuws

Sampaoli weet reden voor uitschakeling door Feyenoord: 'Alles veranderde daardoor'

Sampaoli weet reden voor uitschakeling door Feyenoord: 'Alles veranderde daardoor'

06-05-2022 10:36 Laatste update: 12:23
0

Na het 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Feyenoord droop Olympique Marseille af. De Rotterdammers schakelden door het resultaat de Franse grootmacht uit in de Conference League en gaan naar de finale. Jorge Sampaoli ziet het uitvallen van Dimitri Payet als sleutelmoment in de wedstrijd.

De 35-jarige L'OM-captain moest na ruim een half uur de strijd staken, nadat hij mogelijk een spierscheuring opliep na een dieptebal. "Ik denk dat de wedstrijd in het begin in ons voordeel verliep, tot de blessure van Payet", reageert de Sampaoli na afloop van het duel op de persconferentie. "Payet's exit heeft deze wedstrijd echt veranderd. Het spelplan werd anders doordat hij uitviel."

Hoe ernstig de blessure is, weet de Argentijn nog niet. "De dokters zullen het morgen (vrijdag, red.) wel zien." Al hinkend verliet Payet het veld, waardoor zijn meespelen in het restant van het seizoen hoogst twijfelachtig is. In de Ligue 1 wacht Marseille nog drie wedstrijden: momenteel staat de ploeg uit de havenstad tweede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie