Nieuws

Linssen over buitenlandse interesse: 'Ik krijg in de komende dagen een belletje'

Linssen over buitenlandse interesse: 'Ik krijg in de komende dagen een belletje'

06-05-2022 10:17
1

Bryan Linssen heeft na afloop van de 0-0 remise tegen Olympique Marseille stilgestaan bij de buitenlandse interesse die er voor hem is. De aanvaller focust zich nog volledig op Feyenoord in de slotfase van dit seizoen, maar sluit niet uit de overstap te zullen maken.

Eerder sijpelden berichten naar buiten dat de kleine spits in de belangstelling zou staan van de Japanse club Urawa Red Diamons. "Dat er iets speelt is natuurlijk wel duidelijk, dat hoef ik niet te ontkennen", reageert de open Linssen op de persconferentie. "Ik moet wel heel eerlijk zeggen: voor deze wedstrijd wilde ik er helemaal niks over horen. Dit was namelijk een once in a lifetime", verwijst hij naar de halve finale in de Conference League.

Zijn aandacht ligt nog volledig in Rotterdam. "Dan wil ik echt niet met randzaken bezig zijn. Ik weet wel zeker dat ik ergens in de komende dagen een belletje ga krijgen. Die zal ik ook zeker beantwoorden, maar als we verder richting de eindfase gaan wil ik opnieuw met rust gelaten worden. Dit ga ik nooit meer meemaken", aldus Linssen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!