Nieuws

Boadu: 'Het Nederlands elftal is momenteel ver weg, maar alles is mogelijk'

Boadu: 'Het Nederlands elftal is momenteel ver weg, maar alles is mogelijk'

05-05-2022 22:28 Laatste update: 22:32

Myron Boadu erkent dat het Nederlands elftal voor hem ver weg is. De spits kende een moeizame start bij zijn nieuwe club AS Monaco, maar heeft de weg omhoog ingezet.

Boadu hoopt stiekem nog op een plekje in de WK-selectie van Oranje, vertelt hij in gesprek met GFFN. "Het is zeker een droom om naar het WK te gaan, maar ik wil nu gewoon doorgaan zoals ik heb gedaan. Voor mij is het Nederlands elftal momenteel ver weg, maar ik denk dat alles mogelijk is. Dus ik moet gewoon doorgaan, het seizoen goed afsluiten en dan volgend seizoen vanaf de eerste minuut hetzelfde doen."

"Ik denk dat dit seizoen me veel heeft geleerd", vervolgt Boadu. "Nu wil ik gewoon doorgaan met doelpunten maken en ik hoop dat ik dat kan. Aan het begin van mijn tijd hier raakte ik overdreven gefrustreerd toen ik een kans miste, terwijl ik nu denk: oké, je hebt deze gemist, maar de volgende gaat erin, en als je de volgende mist, dan gaat de volgende erin."

Boadu maakte afgelopen zomer voor zeventien miljoen euro de overstap naar Monaco. De aanvaller was in 27 Ligue 1-wedstrijden goed voor vier goals en één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!