Nieuws

Vermoedelijke opstelling van PSV: Schmidt kiest vervanger voor Sangaré

Vermoedelijke opstelling van PSV: Schmidt kiest vervanger voor Sangaré

21-10-2021 12:48

Olivier Boscagli speelt donderdagavond op het PSV-middenveld naast Marco van Ginkel. Dat stelt Voetbal International. De Fransman moet Ibrahim Sangaré, die met een schorsing afwezig is, vervangen.

Omdat Roger Schmidt, de trainer van PSV, met Armando Obispo een uitstekende vervanger voor Boscagli centraal achterin voorhanden heeft, wordt verwacht dat de Franse linkspoot doorschuift naar het middenveld. Op die positie speelde hij dit seizoen en vorig jaar al een paar keer en dat beviel prima. Tegen Monaco moet die formule dus opnieuw succes opleveren.

De overige negen spelers kunnen volgens VI wel ingevuld worden. Dat betekent dat Schmidt niet gaat rouleren en voorin voor zijn sterkste spelers kiest. Cody Gakpo en Noni Madueke, die afgelopen weekend hun rentree maakten na blessureleed, zullen dus naar alle waarschijnlijkheid gewoon in de basis gaan starten.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Van Ginkel, Boscagli; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!