Nieuws

Kramer verspreekt zich en geeft toe: 'Er is wel een klein bacootje gedronken'

Kramer verspreekt zich en geeft toe: 'Er is wel een klein bacootje gedronken'

05-05-2022 16:33

Michiel Kramer lijkt met RKC Waalwijk zo goed als verzekerd van een langer verblijf in de Eredivisie. Alhoewel het gat met de gevreesde zestiende plaats groot is, houdt de aanvaller een slag om de arm. Daarnaast verklapte hij dat hij volgend jaar sowieso opnieuw in het Mandemakers Stadion te bewonderen is.

In gesprek met het Algemeen Dagblad wordt Kramer gefeliciteerd met de handhaving. "Dank je wel. Of eh, nou... We hebben nog één overwinning nodig, hè", reageert hij tegenover de ochtendkrant. De voorsprong op nummer zestien PEC Zwolle bedraagt vijf punten met nog slechts drie duels te gaan. "Ik snap wel dat de buitenwereld dat denkt. En ja, we hebben zondag een heel grote stap gezet met onze overwinning op FC Groningen. Maar laten we tegen Cambuur (vrijdag, red.) voor de zekerheid nog maar even winnen."

Tegen RKC werd er volgens Kramer al 'een klein bacootje' gedronken. Het echte feest barst pas los als de handhaving definitief is. Mocht de voormalig Feyenoord-spits weten te scoren tegen Cambuur kunnen de aanwezige supporters een dansje verwachten. "Mijn ploeggenoten Juriën Gaari en Lennerd Daneels weten er meer van", vertelt hij geheimzinnig.

Met tien competitiedoelpunten is Kramer uitstekend opdreef dit seizoen. Andere clubs hoeven hem echter niet te bellen. Hij geeft aan een vertrek niet eens te overwegen. "Nee, absoluut niet. Ik heb het vertrouwen gekregen hier. En dat vertrouwen wil ik ze ook komend seizoen terugbetalen. Ik blijf bij RKC", besluit hij tegenover het AD.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!