Nieuws

Schade Van Drongelen na dodelijk ongeval valt mee: 'Ligt nog wel in ziekenhuis'

Schade Van Drongelen na dodelijk ongeval valt mee: 'Ligt nog wel in ziekenhuis'

05-05-2022 14:35

De schade aan het adres van de 23-jarige Rick van Drongelen valt mee. De verdediger van KV Mechelen was woensdag betrokken bij een dodelijk ongeluk terwijl hij onderweg was naar de training van zijn club. De bestuurder van de auto waarin de Nederland zich bevond overleed aan zijn verwondingen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Van Drongelen geen ernstig letsel heeft opgelopen. Direct na het ongeval werd hij naar het ziekenhuis vervoerd en aan diverse medische controles onderworpen. "Ik heb met de ouders van Rick gesproken, hij ligt nog in het ziekenhuis", vertelt zijn manager Maikel Stevens aan HLN. "Hij wordt nog onderzocht, maar zou twee vingers gebroken hebben."

Er bestaat nog onduidelijkheid over de precieze toedracht van het noodlottige ongeval. Naar verluidt zag een getuige hoe een weggebruiker uitweek van zijn rijbaan en op de auto waarin Van Drongelen zich bevond. Het ongeluk kostte de achttienjarige chauffeur zijn leven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!