Nieuws

Huntelaar keert terug bij De Graafschap en gaat meelopen in jeugdopleiding

Huntelaar keert terug bij De Graafschap en gaat meelopen in jeugdopleiding

21-10-2021 12:07

Klaas-Jan Huntelaar keert terug bij De Graafschap. De gewezen spits (38) loopt de komende tijd bij diverse clubs mee in de jeugdopleiding en zal dat ook bij de Superboeren gaan doen.

Huntelaar wil graag onderzoeken of het trainersbestaan iets voor hem is. De Achterhoeker, die afgelopen zomer stopte als profvoetballer, gaat de cursus volgen en dook deze week al op bij Vitesse Onder 21. Hij zal ook bij Go Ahead mee gaan lopen en nu heeft De Graafschap bekend gemaakt dat ook zij van de diensten van Huntelaar gebruik gaan maken.

"We zijn hartstikke blij dat Klaas-Jan nu thuiskomt en mee wil kijken in onze jeugdopleiding", reageert hoofd jeugdopleidingen Jefta Bresser op de clubsite. "Ik heb Klaas-Jan onder mijn hoede gehad als beginnend speler en vind het een eer hem nu te begeleiden in zijn eerste stapjes van zijn mogelijke trainersloopbaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!