Nieuws

'Frans talent heeft topclubs voor het uitkiezen: interesse van CL-finalisten'

'Frans talent heeft topclubs voor het uitkiezen: interesse van CL-finalisten'

05-05-2022 14:03

De kans dat Aurélien Tchouaméni na afloop van het huidige seizoen nog voor AS Monaco speelt, lijkt met de week kleiner te worden. Volgens het Franse medium RMC staat het 22-jarige toptalent in de nadrukkelijke belangstelling van zowel Chelsea, Liverpool als Real Madrid.

De centrale middenvelder is dit seizoen niet weg te denken uit de basis bij de Monegasken en kwam dit seizoen tot 31 optredens in de Ligue 1. Tchouaméni opteert volgens RMC voor een stap naar het buitenland. Paris Saint-Germain zou de jongeling eveneens maar wat graag naar de Franse hoofdstad halen.

De vermeende interesse van de kersverse Spaanse Champions League-finalist in Tchouaméni is niet nieuw. In een eerder stadium schreef AS al dat De Koninklijke hem als alternatief ziet voor Casemiro. Naar verluidt moet de Fransman met Kameroense roots tachtig miljoen euro opleveren.

Met de club uit het prinsendom bezet de ploeggenoot van Myron Boadu momenteel de vierde plaats in de Ligue 1. In punten staat AS Monaco gelijk met Stade Rennes, echter is het doelsaldo van hen beter. Alleen de drie beste clubs van Frankrijk mogen deelnemen aan de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!