Nieuws

Geen antwoorden voor City-drama: 'Niet verwacht dat ze het wéér zouden doen'

Geen antwoorden voor City-drama: 'Niet verwacht dat ze het wéér zouden doen'

5 May - 13:46
0

Britse analisten zochten na afloop van de ontluisterende Champions League-uitschakeling van Manchester City naar antwoorden. De ploeg van manager Pep Guardiola liet zich vanaf de negentigste minuut compleet verrassen en moest de ineenstorting bekopen met een 3-1 nederlaag, waardoor The Citizens uitgespeeld zijn in het miljardenbal.

Steve McManaman vroeg na afloop van de knotsgekke wedstrijd hoe dit in 'hemelsnaam' heeft kunnen gebeuren bij BT Sport. "Jack Grealish kreeg die twee enorme kansen, het leek alsof City de 0-2 en 0-3 zou maken. Bij de gelijkmaker van Rodrygo dacht ik al: Wow, dit is een verrassing. Ik verwachtte niet dat ze het nóg eens zouden doen", stamelt hij.

Volgens collega-analist is er te weinig aandacht voor de prestatie van de Italiaanse Real Madrid-trainer. "Als je het hebt over de grote trainers van het moderne tijdperk, dan moet je het ook over Ancelotti hebben, hij behoort tot de allerhoogste categorie", denkt de oud-verdediger.

"Deze wedstrijd zal een gigantische impact hebben op het slot van het seizoen", vertelt Garry Neville in de studio van Sky Sports. "Na de teleurstellende verloren finale van afgelopen seizoen komt ook deze dreun hard aan. Het is een aanslag op Pep Guardiola. Het wordt een grote week voor ze" aldus het Manchester United-icoon, die daarmee doelt op de spannende Premier League-strijd. In een week tijd wacht City een thuisduel met Newcastle United en uitduels tegen Wolverhampton Wanderers en West Ham United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie