'Ihattaren negeert telefoontjes van Sampdoria en is van de radar verdwenen'

'Ihattaren negeert telefoontjes van Sampdoria en is van de radar verdwenen'

21 oktober - 11:48
Serie A 0 Reacties

Mohamed Ihattaren is van de radar verdwenen. Sampdoria, de club waar de aanvallende middenvelder op dit moment speelt, heeft geen idee waar hun speler is en krijgt hem telefonisch niet te pakken.

Het lijkt erop dat Ihattaren zijn debuut voor Samp nooit zal maken. De negentienjarige spelmaker, die door Juventus voor bijna twee miljoen euro van PSV werd overgenomen en vervolgens in Genua werd gestald, keerde onlangs om familiaire redenen terug naar Nederland en is nu niet meer bereikbaar voor zijn club. Dat schrijft de Gazzetta dello Sport.

'Letterlijk verdwenen', zo kopt de roze sportkrant over de situatie rond Ihattaren. De waarheid zou zijn dat Ihattaren begin september met zo'n vijf kilo overgewicht aangekomen zou zijn bij Sampdoria, waarna hij op een herstelprogramma werd gezet. Daar hield hij zich goed aan, totdat hij door familiare omstandigheden terugkeerde naar Utrecht.

Deze week probeerde Massimo Ferrero, de voorzitter van Sampdoria, weer in contact te komen met de aanvallende middenvelder. Naar verluidt wilde hij hulp aanbieden, maar Ihattaren negeerde de belletjes en laat niets van zich horen. Dat voedt de geruchten dat het huwelijk tussen de Serie A-middenmoter en de spelmaker op een grote teleurstelling uit zal lopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie