Nieuws

Adrenaline zorgt voor geheugenverlies bij Rodrygo: Weet niet wat er gebeurd is

Adrenaline zorgt voor geheugenverlies bij Rodrygo: "Weet niet wat er gebeurd is"

5 mei - 11:01
0

Toen Rodrygo afgelopen woensdagavond binnen de lijnen kwam bij Real Madrid, ontvouwde zich een scenario waar hij alleen maar van kon dromen. De 21-jarige aanvaller is er heilig van overtuigd dat hij hulp heeft gehad van boven.

De Braziliaan beleefde ongetwijfeld zijn mooiste wedstrijd uit zijn loopbaan tot nu toe. In de 68e minuut verving hij Toni Kroos en in minuut 90 en 90+1 verschalkte hij Ederson tot twee keer toe, waardoor de Madrilenen een verlening af wisten te dwingen. “Na mijn eerste goal hadden we de tweede eigenlijk al gemaakt. Na die eerste goal geloofden we er namelijk weer echt in”, zei Rodrygo voor de camera's van Movistar.

“Als spelers van deze club vechten we altijd tot het einde. Het was eigenlijk al over en uit voor ons, maar daarna gebeurde wat gebeurd is. Ik weet eigenlijk niet eens meer wat mijn teamgenoten tegen me hebben gezegd”, vertelde de geëmotioneerde Rodrygo. “Ik weet ook niet meer hoe mijn eerste doelpunt tot stand kwam. Ik weet alleen dat ik gefeliciteerd werd en dat ik erg blij ben.”

De rappe buitenspeler kan niet geloven wat er zich heeft afgespeeld. “Ik kan eigenlijk niet uitleggen wat er gebeurd is, ik kom woorden tekort. God keek op me neer en zei: "Dit is jouw dag". Ik ben erg blij dat ik Real Madrid naar de plek heb kunnen leiden waar het thuishoort, naar de finale van de Champions League”, besluit Rodrygo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie