Transfernieuws

'Feyenoord zet in op komst talent (17) van Botafogo: concurrentie is moordend'

'Feyenoord zet in op komst talent (17) van Botafogo: concurrentie is moordend'

21-10-2021 09:51

Feyenoord heeft de pijlen gericht op Matheus Nascimento. De zeventienjarige aanvaller van Botafogo maakt indruk in de Braziliaanse competitie en kan rekenen op veel interesse vanuit Europa, waaronder Feyenoord

Dat meldt het doorgaans goed ingelichte Feyenoord Transfermarkt. De Rotterdammers bekijken de mogelijkheden om hem over te nemen, al zitten er nog wel wat 'haken en ogen aan' verbonden, klinkt het. Het prijskaartje van Nascimento is dermate hoog, dat Frank Arnesen en zijn directie een constructie bedacht moet worden om hem naar Rotterdam-Zuid te halen.

Feyenoord is niet als enige in de race om de handtekening van Nascimento, wat een daadwerkelijke overname ver weg doet lijken. Ondanks dat hij in de belangstelling staat van niet nader genoemde clubs uit Engeland, Duitsland en Italië, gaat Feyenoord wel een poging wagen. Het is niet bekend wat Botafogo vraagt voor het zeventienjarige talent. Nascimento speelde tot dusver 24 wedstrijden in het eerste elftal van de Braziliaanse club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!