Nieuws

Solskjaer snoert critici de mond: 'Voor diegene die kritiek heeft, kijk dit duel'

Solskjaer snoert critici de mond: 'Voor diegene die kritiek heeft, kijk dit duel'

21-10-2021 09:38

Ole Gunnar Solskjaer slaat terug naar de criticasters die voor Manchester United - Atalanta Bergamo twijfelden aan het arbeidsethos en de betrokkenheid van Cristiano Ronaldo. de Noorse manager zag hoe de Portugees het tegendeel bewees.

Ronaldo tekende in de slotfase van de Champions League-wedstrijd met het hoofd voor de winnende treffer, waardoor Manchester United aan kop gaat in Groep F. "Als er iemand kritiek wil hebben op hem over zijn inzet en zijn arbeidsethos, kijk naar deze wedstrijd. Kijk hoeveel hij rent", reageert Solskjaer fel tegenover Sky Sports

De 48-jarige Noor wil met deze pro-Ronaldo-uitspraken ook zijn eigen positie veiligstellen. Voorafgaand aan het duel met Atalanta werden er vraagtekens geplaatst of de spelers wel achter hun manager stonden. "Disrespecteer de spelers niet. Ze spelen voor Manchester United en ze weten dat ze de gelukkigste mannen in de wereld zijn omdat ze voor Man Utd mogen spelen. Dat is wat miljoenen jongens en meisjes willen", legt Solskjaer kraakhelder uit. 

Ronaldo speelde tegen Atalanta zijn driehonderdste wedstrijd in het shirt van Manchester United. In zijn jubileumduel was hij goed voor zijn 124ste doelpunt voor The Red Devils. Op Instagram reageerde hij opgetogen. 'Yes! Het Theater of Dreams is on fire', schrijft hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!