Nieuws

Trauner vastberaden: 'Feyenoord heeft de kwaliteiten om de finale te bereiken'

Trauner vastberaden: 'Feyenoord heeft de kwaliteiten om de finale te bereiken'

04-05-2022 18:00 Laatste update: 19:15

Gernot Trauner is klaar voor de return in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille. De verdediger van Feyenoord verwacht een geweldige atmosfeer, maar focust zich op de wedstrijd.

"We kijken uit naar de wedstrijd", aldus Trauner tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Marseillie. "Het wordt de speciaalste wedstrijd uit mijn carrière. Dat geldt voor veel spelers denk ik. We staan er goed voor. Ik denk dat we de kwaliteiten hebben om de finale te bereiken. We moeten een goede wedstrijd spelen en heel gefocust zijn."

De verdediger is op zijn hoede voor de Fransen. "Marseille heeft veel kwaliteit. Ze kunnen ons uit het niets pijn doen. Ze hebben spelers die het verschil kunnen maken, maar we zijn er klaar voor."

Trauner verwacht dat hij niet van de leg zal raken door de fans in het Stade Vélodrome. "Het wordt een geweldige atmosfeer, maar het is elf tegen elf. Daar moeten we ons op focussen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!