Nieuws

Zahavi definitief op weg naar de uitgang bij PSV: 'Dit is het juiste moment'

Zahavi definitief op weg naar de uitgang bij PSV: 'Dit is het juiste moment'

04-05-2022 16:59 Laatste update: 17:12

De kogel is door de kerk: Eran Zahavi vertrekt na dit seizoen bij PSV. De Israëliër heeft een aflopend contract bij de Eindhovenaren en laat weten dat hij geen nieuw contract gaat ondertekenen, meldt Omroep Brabant.

Het Brabantse medium laat weten dat de spits in onderhandeling is met andere clubs. Volgens Zahavi is het tijd om plaats te maken bij de Eindhovenaren. "Onderling is besloten dat dit het juiste moment is om te vertrekken. Ik heb een geweldige tijd hier gehad. Ik hou van deze club. Natuurlijk waren er ups-and-downs maar ik ga de mooie dingen herinneren."

Volgens het Eindhovens Dagblad kan Zahavi rekenen op interesse uit Brazilië. Botafogo zou op de handtekening van de spits azen. 

De Israëlische aanvaller speelde twee seizoenen voor de huidige nummer twee van de Eredivisie. Zijn mooiste moment bij PSV beleefde hij vrij recent tegen Ajax in De Kuip. "Dat is de bekerfinale geweest. Dat moment ga ik mijn hele leven koesteren."

Het verblijf van Zahavi in Eindhoven kan nóg mooier worden. PSV staat met nog drie wedstrijden te spelen op de tweede plaats met vier punten achterstand op nummer één Ajax. Komend weekend speelt PSV uit bij Feyenoord. De Amsterdammers gaan op bezoek bij AZ.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!