Nieuws

AS Monaco-coach wijst naar Ajax: 'We hebben de kwaliteit van de competitie gezien'

AS Monaco-coach wijst naar Ajax: 'We hebben de kwaliteit van de competitie gezien'

21-10-2021 09:18

AS Monaco-trainer Niko Kovac heeft hoge verwachtingen van PSV. De twee clubs treffen elkaar donderdagavond in de Europa League en Kovac heeft op dinsdag al even naar het niveau van de Eredivisie gekeken. 

De Franse opponent van PSV verloor afgelopen weekend bij Olympique Lyon en wil zich revancheren. "Natuurlijk is het belangrijk om terug te veren. Maar we staan tegenover PSV, een zeer grote club in Nederland. We hebben dinsdag gezien wat de kwaliteit van deze competitie is", erkent Kovac op het persmoment in aanloop naar het duel met PSV.

PSV en AS Monaco hebben beiden vier punten behaald uit de eerste twee groepsduels. Kovac speelde met zijn ploeg tegen Real Sociedad in Baskenland gelijk, al denkt hij dat eenzelfde resultaat tegen de Eindhovenaren geen vanzelfsprekendheid is. "Het wordt zwaar tegen deze geweldige ploeg. Ze spelen modern, dynamisch en snel voetbal op een hoog niveau, ook qua techniek. Daar zullen we ons aan aan moeten passen. Ik wil ons agressief zien spelen", besluit de Kroatische oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!