Nieuws

Van Drongelen betrokken bij auto-ongeluk, achttienjarige jongen overleden

Van Drongelen betrokken bij auto-ongeluk, achttienjarige jongen overleden

04-05-2022 14:42 Laatste update: 14:47

Rick van Drongelen is betrokken geraakt bij een dodelijk auto-ongeluk, dat meldt zijn club KV Mechelen. De 23-jarige verdediger was op weg naar de training toen het ongeluk gebeurde.

De achttienjarige bestuurder van het voertuig waar Van Drongelen mee in botsing raakte is overleden. KV Mechelen brengt het nieuws via zijn clubwebsite naar buiten. "We willen ons medeleven betuigen met de familie van het slachtoffer", zo zegt sportief directeur Tom Caluwé. "We vernamen dat het ongeval deze ochtend gebeurde, toen Rick onderweg was naar de training. Rick zelf is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen, maar verder medisch onderzoek moet duidelijkheid brengen."

De voormalig jeugdspeler van Sparta Rotterdam wordt op dit moment door de Belgische club gehuurd van 1. FC Union Berlin. Mechelen laat weten dat er over details van het ongeval nog niets bekend is. 'De Nederlandse politie heeft een onderzoek ingesteld', schrijft de nummer zeven van de Jupiler Pro League. Verdere informatie zal in de loop van de week volgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!