Nieuws

'Internazionale slaat toe en is dicht bij de komst van transfervrije Dybala'

'Internazionale slaat toe en is dicht bij de komst van transfervrije Dybala'

04-05-2022 12:53 Laatste update: 12:58

Paulo Dybala gaat naar alle waarschijnlijkheid de overstap maken naar Internazionale, meldt La Gazzetta dello Sport. De aanvaller speelt al jarenlang bij Juventus, maar beschikt over een aflopend contract in Turijn.

Er gaan al langere tijd geruchten dat Dybala een binnenlandse stap gaat maken in Italië. Inter hoopt Dybala en Romelu Lukaku binnen te halen en eerstgenoemde lijkt dichtbij een akkoord met I Nerazzuri . 'Alles is klaar voor het jawoord', schrijft de roze sportkrant. Dybala kan naar verluidt ruim zes miljoen euro per jaar verdienen in Milaan.

In maart bevestigde Maurizio Arrivabene, directeur van Juventus, dat de onderhandelingen over een nieuw contract stilliggen. Dybala loopt de komende zomer transfervrij de deur uit bij de club waar hij zeven jaar actief was. "Na de komst van Vlahovic stond Paulo niet langer centraal in ons project. Onze voorkeur had om deze beslissing te nemen", aldus Arrivabene. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!