Nieuws

Toornstra in selectie Feyenoord, Senesi rept over 'wedstrijd van het jaar'

Toornstra in selectie Feyenoord, Senesi rept over 'wedstrijd van het jaar'

04-05-2022 12:18

Jens Toornstra maakt onderdeel uit van de selectie van Feyenoord voor de return in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille. De captain kan zijn rentree maken en ook over de inzetbaarheid van Marcos Senesi bestaat geen twijfel. De verdediger rept over de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

Op 14 april sloeg voor Toornstra het noodlot toe, toen hij geblesseerd raakte tijdens de uitwedstrijd tegen Slavia Praag aan zijn enkel. Sindsdien speelde hij geen minuut meer voor de Rotterdammers. Een rentree gloort tegen Marseille, want Feyenoord communiceert dat 'de middenvelder op de weg terug is'.

Philippe Sandler en Denzel Hall reizen ook mee met Feyenoord. Cole Bassett (niet speelgerechtigd), Justin Bijlow (geblesseerd) en Tein Troost stapten ook in het vliegtuig maar zullen sowieso niet in actie komen. Senesi is er dus ook bij. "Dit is de belangrijkste wedstrijd van het jaar", reageert hij bij Feyenoord TV.

Voor het eerst in twintig jaar tijd lonkt een Europese eindstrijd voor de Stadionclub. De uitgangspositie is uitstekend dankzij de 3-2 overwinning in de eerste ontmoeting. "Nu we zo dicht bij de finale zijn... Ik denk niet dat we het over motivatie hoeven te hebben. We weten wat we willen", vervolgt Senesi. "Het gaat een mooie wedstrijd worden om te kijken. De sfeer zal ook erg goed zijn. We moeten ervan gaan genieten en proberen de finale te halen. Dat is wat we willen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!